2018 : benefietevent ‘zonnepanelen’ voor Bumba

Gepubliceerd op 8 oktober 2018 om 21:18

We halen de zon in huis met deze prachtige benefiet voor ‘Hôpital de Notre Dame’ in Bumba (Congo). Hapjes, drankjes en omkaderd door optredens van ‘Mama Afrika’ en de rockende ‘Knights of the kitchen table’! Knights of the Kitchen Table is een Eeklose rockband die nummers brengt die misschien al – onterecht – zijn vergeten, maar een publiek steeds doen meewiegen. De volle sound is opgebouwd rond de warmte van de akoestische gitaar, ondersteund door dito stemmen. Laat je verrassen door de setlist die je gegarandeerd een aha-Erlebnis bezorgt.

Maak kennis met een groep enthousiaste vrijwilligers en hun levensreddend project… Mis deze eerste editie niet, het zal de moeite waard zijn!

Je maakt die avond in woord en beeld kennis met het ziekenhuis en de scholen van ons Bumba-project in Noord-Congo.
Vrijwilligers van ‘Een hart voor Bumba vzw’ brengen hun verhaal en vertellen over hun bijzondere ervaringen.
Je wordt uitgenodigd om de zonnepanelen te sponsoren: graag, want daarvoor wordt deze benefietavond opgezet!

Vanaf 20 uur wordt je verwacht in het Balenmagazijn, Maïsstraat 142, 9000 Gent. Deze gerenoveerde UCO-site is de nieuwe place to be in de buurt van het Van Beverenplein.

Na de benefietavond ‘Zon voor Bumba’ van zaterdag 17 november zeggen we jullie, met een stralende glimlach, duizendmaal dank! Want dankzij de steun van onze sponsors, donateurs en jullie hartverwarmende aanwezigheid in het Gentse Balenmagazijn hebben we voldoende fondsen verzameld voor zonnepanelen op het dak van het ziekenhuis Notre Dame in Bumba!

De zon zal met haar energie de panelen kunnen voeden en het ziekenhuis draaiend houden.

Door jullie groot hart, financiële en materiële steun, knowhow en de talrijke en vrijgevige aanwezigheid op onze benefietavond kunnen we weer een stukje droom verder uitbouwen.

In naam van ons team én de bevolking van Bumba: nog eens welgemeende dank!

En blijf ons volgen, want het werk is nog lang niet af.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.