2022 : Vijfjarenplan voor BUMBA

Gepubliceerd op 31 december 2022 om 17:40

In januari 2023 is het tien jaar geleden dat de eerste stap gezet werd naar ‘Een hart voor Bumba vzw’ en we willen van dit moment gebruik maken om ons partnership voor te stellen.

We hebben een zeer constructief overleg gehad met dokter Trésor Likenge, die hoofdarts is in Bumba en op uitnodiging van enkele Kortrijkzaanse artsen een tijdje op kijkstage was in het ziekenhuis in Kortrijk.

Het is een feit dat ondanks de zeer schaarse middelen waarover het ziekenhuis beschikt, de artsen en hun equipe mede dankzij de aanhoudende hulp van de vzw, de beste regionale zorg kunnen aanbieden. We denken echter dat we beter kunnen! Samen hebben we een businessplan opgesteld voor de komende 5 jaar met inzet van beide kanten: de vzw engageert zich om de progressieve materiële uitbouw verder te ondersteunen en het ziekenhuis gaat inzetten op de lokale organisatie van de zorg en het onderhoud van het geleverde materiaal.

In het voorbije jaar hebben we heel wat wondzorgmateriaal verstuurd, naast een monitor en een microscoop. We hebben een heel grote lading medicatie opgestuurd en een pak facturen betaald voor de behandelingen of operaties van minderbegoede patiënten. Op zeer korte termijn zullen we een zuurstofconcentrator, een aspirator en een kleine sterilisator aankopen.

Maar we hebben grotere plannen. We willen de werking van de zonnepanelen optimaliseren, want elke groei betekent meer elektriciteitsverbruik. Een radiologie toestel voor eenvoudige beeldvorming en een toestel voor de identificatie van infecties behoren tot de basisuitrusting van een ziekenhuis, maar ontbreken alsnog in Bumba. Maar deze plannen kosten geld… veel geld. Daarom kloppen we weer aan bij jullie.

Alle giften zijn welkom op de rekening van het “Fonds Vrienden van een Hart voor Bumba” bij de Koning Boudewijnstichting BE10 0000 0000 0404 met gestructureerde mededeling “020/0360/00001”. Voor giften vanaf 40 euro wordt een fiscaal attest geleverd. Elke donatie telt. Dank trouwens aan wie reeds een gift deed!

Langs onze kant verzekeren we dat in de volgende maanden verschillende missies gepland zijn om ter plaatse te helpen. Niet alleen artsen, maar ook verpleegkundigen, technici en zelfs een architect staan op de planning. Heb je interesse om deel te nemen, laat het ons weten!

Marianne Dupré en Dokter Trésor Likengé

Reactie plaatsen

Reacties

MariskaGed8051
6 maanden geleden

XEvil 5.0 Lost automatisch de meeste soorten captcha ' s op,
Met inbegrip van dergelijke captcha ' s: ReCaptcha-2, ReCaptcha-3, Hotmail (Microsoft), Google captcha, Solve Media, BitcoinFaucet, Steam, Amazon, Twitter, Microsoft, Twitch, Outlook, +12000
+ hCaptcha, ArkoseLabs FunCaptcha, ReCaptcha Enterprize ondersteund in nieuwe XEvil 6.0!

1.) Snel, gemakkelijk, nauwkeurig
XEvil is de snelste captcha killer ter wereld. Het heeft geen oplossingslimieten, geen threads nummerlimieten
u kunt zelfs 1.000.000.000 captcha ' s per dag oplossen en het kost 0 (nul) USD! Koop gewoon een licentie voor 59 USD en alles!

2.) Meerdere API ' s ondersteunen
XEvil ondersteunt meer dan 6 verschillende, wereldwijd bekende API ' s: 2Captcha, anti-captcha (antigate), RuCaptcha, DeathByCaptcha, etc.
stuur gewoon uw captcha via HTTP-verzoek, zoals u kunt verzenden naar een van die service-en XEvil zal uw captcha oplossen!
XEvil is dus compatibel met honderden applicaties voor SEO / SMM / password recovery/parsing/posting/clicking/cryptocurrency / etc.

3.) Nuttige ondersteuning en handleidingen
Na aankoop kreeg je toegang tot een privé-technologie.ondersteuning forum, Wiki, Skype/Telegram online ondersteuning
Ontwikkelaars zullen XEvil gratis en zeer snel naar uw type captcha trainen-stuur ze gewoon voorbeelden

4.) Hoe krijg ik een gratis proefversie van de volledige versie van XEvil?
- Probeer te zoeken in Google "Home of XEvil"
- u vindt IP ' s met geopende poort 80 van XEvil-gebruikers (klik op een IP om ervoor te zorgen)
- probeer uw captcha te verzenden via 2CAPTCHA API Ino een van die IPs
- als u een slechte SLEUTELFOUT hebt, tru gewoon een ander IP
- geniet ervan! :)
- (het werkt niet voor hCaptcha!)

Waarschuwing: gratis XEvil DEMO ondersteunt geen ReCaptcha, hCaptcha en de meeste andere soorten captcha!

http://XEvil.Net/

skasuarce
5 maanden geleden

Greetings! Ready to explore raw truths? Our Telegram channel offers firsthand, uncensored videos revealing untold stories. Join us for an unvarnished view!
This is unique content that won't be shown on TV.

Link to Channel: HOT INSIDE UNCENSORED

https://t.me/+HgctQg10yXxhMzky

RobertNeple
3 maanden geleden

https://clck.ru/36Evue